aktulenosti Aktuelnosti

OKT

14

Generalnom direktoru BH Pošte uručena zahvalnica Kluba „Stens“


Javno preduzeće BH Pošta d.o.o. Sarajevo, kao društveno odgovorna kompanija, do sada je više puta učestvovala u promoviranju sporta i sportskih događaja u Bosni i Hercegovini i šire, a neke od domaćih sportskih događaja BH Pošta je i sponzorirala.

Podrška, koju BH Pošta pruža razvoju sporta, ujedno je bila i povod da predstavnici UG Klub za sport i rekreaciju „Stens“ Sarajevo uruče zahvalnicu Muji Butkoviću, generalnom direktoru JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo. Zahvalnicu su uručili predsjednik kluba Zilhad Forić i marketing menadžer Meho Alić.

Predsjednik „Stensa“ Zilhad Forić kazao je da su JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo i Klub za sport i rekreaciju „Stens“ u proteklom periodu imali uspješnu saradnju. BH Pošta je bila pokrovitelj Turnira za veterane u stonom tenisu koji je ove godine u organizaciji „Stensa“ održan na Ilidži.

- Zahvaljujemo se generalnom direktoru JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo, gospodinu Muji Butkoviću, na podršci koju nam je pružio u našoj misiji omasovljenja i popularizaciji stonoteniskog sporta u Kantonu Sarajevo. Očekujemo i dalju podršku i nastavak saradnje- kazao je Forić.

Generalni direktor BH Pošte Mujo Butković zahvalio se predstavnicima „Stensa“ kazavši da je Javno preduzeće BH Pošta d.o.o. Sarajevo prepoznalo značaj sporta posebno kada je riječ o mladim ljudima. Butković je naglasio da će BH Pošta i ubuduće raditi na popularizaciji raznih sportskih disciplina kako kroz svoja filatelistička izdanja, tako i kroz druge vidove saradnje sa sportskim udruženjima i klubovima u BiH.  


arhiva arhiva