aktulenosti Aktuelnosti

OKT

16

Iz Udruženja „Lasta“ uručena plaketa zahvalnosti generalnom direktoru BH Pošte


Muji Butkoviću, generalnom direktoru Javnog preduzeća BH Pošta d.o.o. Sarajevo, u četvrtak, 10. oktobra 2013. godine, uručena je plaketa Udruženja veterana Odreda policije za specijalne namjene „Lasta“. Plaketu zahvalnosti Muji Butkoviću uručio je predsjednik Udruženja „Lasta“ Šahbaz Bajraktarević. 

- Željeli smo da se na ovaj način zahvalimo generalnom direktoru BH Pošte Muji Butkoviću za sve ono što je Javno preduzeće BH Pošta d.o.o. Sarajevo učinilo za nas. U BH Pošti i BH Telekomu zaposleno je oko 30 pripadnika naše jedinice, invalida i djece šehida. To pokazuje da je BH Pošta preduzeće koje misli o demobilisanim borcima i invalidima -  kazao je Šahbaz Bajraktarević, predsjednik Udruženja „Lasta“.

Zahvalivši se na plaketi, generalni direktor BH Pošte Mujo Butković, između ostalog, je kazao da JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo, kao kompanija koja nastoji pratiti i aktivno sudjelovati u svim društvenim tokovima u BiH, ima senzibiliteta prema bivšim borcima i problemima sa kojima se oni susreću. U tom pogledu, BH Pošta će, istakao je Butković, i dalje, u skladu sa svojim mogućnostima, pomagati boračkim udruženjima i drugim kategorijama stanovništva.       


arhiva arhiva