aktulenosti Aktuelnosti

Jan

10

Tradicionalni sastanak Uprava BH Pošte i BH Telecoma


Povodom završetka poslovne 2013. godine u prostorijama Generalne direkcije JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo u srijedu, 08. januara 2014. godine,  održan je sastanak Uprava BH Pošte i BH Telecoma.

Godišnji sastanci članova Uprava dvije kompanije postali su već tradicionalni i na njima se sumiraju poslovni rezultati za prethodnu godinu, a dobra su prilika i za iniciranje novih zajedničkih projekata. Između ostalog, razgovarano je i o aktuelnim pitanjima i nastavku poslovne saradnje između ove dvije kompanije.

Generalni direktor BH Pošte, Mujo Butković  naglasio je da, bez obzira na poslovno okruženje koje se mijenja iz dana u dan, neće doći do velikih razmimoilaženja između dvije kompanije koje ne samo da imaju zajedničku istoriju, nego i budućnost i zajedničku perspektivu u njoj. Osvrnuvši se na proteklu poslovnu godinu, direktor Butković naglasio je da je ona za BH Poštu bila pozitivna, te da ima takvu tendenciju biti i svih narednih godina, te je istakao da veliki udio u tome ima i najveći poslovni partner BH Pošte, BH Telecom.

Sastanak je završen u uvjerenju da će BH Pošta i BH Telecom i dalje biti lideri među najuspješnijim kompanijama, te da će bez obzira na ekonomske prilike nastojati biti primjer pozitivnog poslovanja u BiH.


arhiva arhiva