aktulenosti Aktuelnosti

Aug

07

Glasajte za poštansku marku BH Pošte “Evropa – Muzički instrumenti”


Počelo je online takmičenje za najljepšu poštansku marku u okviru programa “Evropa – muzički instrumenti”. Svoj glas možete dati poštanskoj marki  Muzički instrumenti autorice Sunite Đozić koja predstavlja JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo na ovom prestižnom, tradicionalnom, evropskom takmičenju. Glasati se može do 31. avgusta 2014. godine, a pobjedničke markice biće objavljene na PostEurop plenarnoj skupštini koja će biti održana 24. septembra 2014. godine u San Marinu.

Podsjećamo, sredinom maja u Art kući sevdaha promovisali smo poštansku marku “Evropa – muzički instrumenti”, te najavili njeno učešće na evropskom takmičenju. Ova poštanska marka izdata je u okviru istoimene serije maraka koju su svi poštanski operateri u Evropi izdali. Poštanska marka Muzički instrumenti iz serije Evropa zvanično je izdata 9. maja, na Dan Evrope. BH Pošta izdala je jednu seriju ove marke, u tiražu dva puta po 20.000 komada, nominalen vrijednosti 2,50 KM.

Link za glasanje: http://www.posteurop.org/europa2014. Ostavite Vaše podatke u poljima koja su označena zvjezdicom, pronađite marku BH Poštu, označite je, kliknite VOTE na dnu stranice i time je glasanje završeno.


arhiva arhiva