aktulenosti Aktuelnosti

Nov

07

BH Telecom uručio priznanja poslovnim partnerima, među dobitnicima i BH POŠTA


Kompanija BH Telecom d.d. Sarajevo sinoć je u Domu mladih u Sarajevu organizirala svečanost za poslovne partnere, predstavnike medija i svoje zaposlenike. Na svečanosti su proglašeni najuspješniji projekti, organizacione jedinice i zapolesnici koji su dali značajan doprinos poslovanju i razvoju BH Telecoma, a poslovnim partnerima uručena su posebna priznanja za uspješnu saradnju u 2014. godini. 

-BH Telecom nizom aktivnosti obilježava Dan kompanije, kao što su druženje sa penzionerima i porodicama šehida i poginulih boraca, promocija svečane monografije, sportski susreti zaposlenika – kazala je izvršna direktorica za ekonomsko-finansijske poslove BH Telecoma Aida Štajnbauer. 

Dodjelom posebnih priznanja, BH Telecom je iskazao zahvalnost svojim poslovnim partnerima za uspješnu saradnju ostvarenu u ovoj godini. Među dobitnicima priznanja je i “JP BH POŠTA” d.o.o. Sarajevo, sa kojom BH Telecom ima dugogodišnju saradnju, a osim poslovnih aranžmana, ove dvije kompanije veže i zajednička prošlost   i djelovanje u okviru nekadašnjeg PTT sistema BiH. U ime BH POŠTE, priznanje je preuzeo generalni direktor ove kompanije Mujo Butković.

- Naši poslovni partneri su jedan od razloga zašto je kompanija BH Telecom najuspješnija kompanija u BiH. Saradnjom kroz veliki broj ugovora, odnosno aktivnosti koje se realiziraju svake godine, BH Telecom uspješno realizira projekte implementacije savremenih tehnoloških rješenja i stalnog razvoja usluga, kao i niz pratećih aktivnosti koje zahtijeva djelovanje na telekomunikacijskom tržištu – kazao je izvršni direktor za razvoj poslovanja BH Telecoma Hamdo Katica. 

Naglasio je i to da je saradnja BH Telecoma kroz brojne sponzorske ugovore sa sportskim i kulturnim organizacijama omogućila njihovo učestvovanje na međunarodnim manifestacijama, čime su na najbolji način promovirali Bosnu i Hercegovinu.


arhiva arhiva