aktulenosti Aktuelnosti

Dec

05

U TC “Bingo 3” otvoren izdvojeni šalter Pošte 77101 Bihać


U najvećem bh. trgovačkom lancu TC "Bingo 3" s radom je počeo izdvojeni šalter Pošte 77101 Bihać. Odabir TC „Bingo 3" za novu lokaciju izdvojenog poštanskog šaltera napravljen je iz više razloga. Prvenstveno zbog toga što trenutno u Bihaću, a i u ostalim mjestima u Unsko-sanskom kantonu ne postoji objekat sa većom koncentracijom stanovništva i privrednih subjekata.

Također, TC „Bingo 3" je mnogo sadržajniji od ostalih centara i nudi široku lepezu svjetskih renomiranih brendova, posjeduje šest digitaliziranih 3D kino dvorana, tehno- šopove, apoteku, sportsku kladionicu, kuglanu, super market, kafe barove i restoran. TC "Bingo 3" se nalazi na 12 kilometara od graničnog prijelaza Izačić i posjećuju ga stanovnici susjedne Hrvatske i turisti iz drugih zemalja, koji dolaze ili su u prolazu kroz Bosnu i Hercegovinu.

-Cilj otvaranja izdvojenog šaltera Pošte 77101 Bihać - TC „Bingo 3" je da Centar pošta Bihać, a samim tim i „JP BH POŠTA" d.o.o. Sarajevo, kroz tu poštansku jedinicu zadrži ili eventualno poveća profitabilnost, ekonomičnost, produktivnost i podizanje stepena kvaliteta usluživanja prijema poštanskih pošiljaka i usluga novčanog prometa- kaže upravnik CP Bihać Kasim Mulalić.

Radno vrijeme izdvojenog šaltera je utorak- petak od 12,00 do 18,30 sati, a subotom i nedjeljom od 09,00 do 15,30 sati. Na osnovu analize prometa, odlučeno je da izdvojeni šalter ponedjeljkom ne radi.


arhiva arhiva