aktulenosti Aktuelnosti

Apr

10

Ekipa BH Pošte u utorak igra finale SC Business lige


Izvanredna ekipa BH Pošte u malom nogometu izborila je plasman u finale SC Business lige. Finalnu utakmicu nogometaši BH Pošte igrat će u utorak, 14.04.2015. godine, u 19,45 sati u dvorani „Ramiz Salčin“ protiv ekipe Lutrija BiH- MUP Kantona Sarajevo uz, kako je najavljeno, direktan prijenos na TV Sarajevo.   

Ekipa BH Pošte, podsjećamo, prošle godine je bila pobjednik SC Business lige što je bio veliki uspjeh obzirom da su timovi koji igraju u ovoj ligi izuzetno kvalitetni. Naši nogometaši narednog utorka imaju dobru priliku da ponove prošlogodišnji uspjeh. U iščekivanju dobrog rezultata, pozivamo zaposlenike BH Pošte da u utorak dođu u dvoranu „Ramiz Salčin“ kako bi podržali naše momke.

BH Pošta je do finala došla tako što je u polufinalnoj utakmici protiv Sarajevske pivare- Oslobođenje slavila pobjedu od 1: 0, a gol odluke postigao je sjajni Muris Krka. Ekipa Lutrija BiH- MUP KS u drugoj polufinalnoj utakmici pobijedila je BH Telecom rezultatom 3 : 0.

U polufinalu za  BH Poštu igrali su: Dedović, Salčin, Škoro, Ajanović, Tahirović, Janjoš, Pašić, Krka, Pleh, Selimović, Žilić, Gačević, Čekić i Skenderović.

Ekipi BH Pošte želimo pobjedu i osvajanje još jedne titule!


arhiva arhiva