aktulenosti Aktuelnosti

May

27

Uručena zahvalnica OŠ „Mak Dizdar“ Zenica za učešće na takmičenju za najljepše pismo


U punoj dvorani Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici u petak, 22.05.2015. godine, učenici i nastavnici Osnovne škole „Mak Dizdar“ iz Zenice svečano su obilježili Dan škole. Učenica ove škole Selma Husić autorica je pisma koje ove godine pobijedilo na Takmičenju za najljepše pismo i njen rad predstavljat će našu državu na 44.  Međunarodnom takmičenju za najljepše pismo.

Obilježavanje Dana škole bila je dobra prilika da se OŠ “Mak Dizdar” uruči zahvalnica ispred BH POŠTE za učešće na 44. Takmičenju za najljepše pismo za 2015. godinu. Zahvalnicu je direktorici škole uručio upravnik Centra pošta Zenica Mladen Simić. Pobjednici takmičenja Selmi Husić posebna nagrada bit će uručena u Sarajevu 9. oktobra, na Svjetski dan pošte.

-Čast nam je i zadovoljstvo što ste nas pozvali na ovu svečanu priredbu povodom 86. rođendana vaše škole te vam se ovim putem, u ime BH POŠTE, iskreno zahvaljujem. Vašoj učenici Selmi Husić upućujem iskrene čestitke na pobjedi na takmičenju za najljepše pismo za 2015. godinu. U ime naše firme i generalnog direktora Muje Butkovića uručujem vam zahvalnicu za učešće na ovom takmičenju, čime ste doprinijeli da djeca učestvuju u stvaralaštvu i kreativnosti i da se pismo, kao takvo, održi i u savremenom dobu. Selmi želim mnogo uspjeha na međunarodnom takmičenju- istakao je prilikom uručenja zahvalnice Mladen Simić, upravnik Centra pošta Zenica.


arhiva arhiva