aktulenosti Aktuelnosti

Nov

15

Tradicionalni susreti menadžmenta BH Pošte i BH Telecoma


U ponedjeljak, 15. novembra 2010. godine, u prostorijama Glavnog poštanskog centra, upriličen je već tradicionalni poslovno-prijateljski sastanak menadžmenta BH Pošte i BH Telecoma.
Nakon pozdravne riječi domaćina Nezirana Đoge, upravnika GPC-a, prisutnima su se obratili Mensud Bašić, generalni direktor BH Pošte, i Nedžad Rešidbegović, generalni direktor BH Telecoma.
Obojica su istakli neraskidivu povezanost dvaju preduzeća, zasnovanu na zajedničkom PTT sistemu, poslu i prijateljstvima.
I BH Pošta i BH Telecom danas funkcioniraju u specifičnim i teškim uvjetima poslovanja, tako da stabilan oslonac uvijek dobro dođe, pogotovo ako je taj oslonac  najvažniji strateški partner, što Telecom jeste Pošti, a i Pošta Telecomu, kako su naglasili direktori Bašić i Rešidbegović.
Direktor Rešidbegović istakao je da je BH Telecom veoma zadovoljan uslugom štampanja i dostave računa, te da se nada da će tako i ubuduće ostati.
- Ovakvi susreti njeguju tradicionalno dobre poslovne, kolegijalne i prijateljske veze dvaju kompanija i uvijek su prilika za iniciranje novih projekata! – rekli su Bašić i Rešidbegović u zajedničkoj izjavi.
Nakon razmjene poklona, delegacije su obišle postrojenja u GPC-u, te je upriličen i prigodan ručak u radničkom restoran Centru pošta Sarajevo.

 

 


arhiva arhiva