aktulenosti Aktuelnosti

Jan

28

Održan sastanak predstavnika javnih poštanskih operatera u BiH


U Generalnoj direkciji „JP BH Pošta“ d.o.o Sarajevo u utorak, 26.01.2016. godine, održan je sastanak predstavnika javnih poštanskih operatera u Bosni i Hercegovini na kojem su razmatrane mogućnosti unaprjeđenja saradnje između poštanskih operatera.

Sastanku su ispred BH Pošte prisustvovali v.d. generalni direktor Mirsad Mujić, v.d. izvršni direktor Sektora za razvoj i informacioni sistem Nedim Matoruga, v.d. izvršni direktor Sektora za poštanski promet Neziran Đogo, pomoćnica izvršnog direktora Sektora za razvoj i informacioni sistem Amra Šabanović, pomoćnica izvršnog direktora Sektora za poštanski promet Nermana Huremović i šef Odjeljenja za kvalitet usluge Adnan Zaimović.

Iz Pošta Srpske sastanku su prisustvovali Snježana Martić, izvršna direktorica za poštanski saobraćaj i Branko Lepir, izvršni direktor za prodaju i marketing, a ispred Hrvatske pošte Mostar direktor Mate Rupčić, izvršni direktor za poštansku tehnologiju Ljubo Vujica i izvršni direktor za razvoj sustava i marketing Ivan Sušac.


arhiva arhiva