aktulenosti Aktuelnosti

Apr

10

Poziv za učešće u predlaganju tema i motiva za Program izdanja prigodnih i redovnih poštanskih maraka u 2013. godini


‘’JP BH POŠTA’’ d.o.o. Sarajevo je u toku  prikupljanja prijedloga tema i motiva  koji će se naći na poštanskim markama u Programu  izdanja  prigodnih i redovnih poštanskih maraka u 2013. godini.

Izdanja poštanskih maraka za cilj imaju afirmaciju, kako nacionalnih, tako i univerzalnih vrijednosti iz oblasti: kulture, historije, prirode, turizma, sporta, nauke i umjetnosti, kao i obilježavanje godišnjica i jubileja (rođenja i smrti značajnih ličnosti, događaja i sl.).

Ovim putem pozivamo vas da, uz obrazloženje, predložite motive za koje smatrate da bi se trebali naći na poštanskim markama, te na taj način date svoj doprinos u očuvanju, promociji i afirmaciji  prethodno navedenih vrijednosti Bosne i Hercegovine.

Svi prijedlozi bit će razmatrani u skladu sa kriterijima definiranim u Pravilniku o poštanskim markama i vrijednosnicama JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo.

Vaše prijedloge možete dostaviti na adresu: JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo, Služba marketinga, Obala Kulina bana 8., 71000 Sarajevo, BiH ili putem e-mail: philately@bhp.ba, najkasnije do 04.05.2012. godine.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na  telefone: (033) 252 707 i 252 708 ili putem  faxa: (033) 252 702.       


arhiva arhiva